Mensen zeggen wel eens dat afvallen lastig is. Waarom ? Natuurlijk omdat het discipline, doorzettingsvermogen en geduld kost. Omdat heel veel verschillende uitdagingen en afleidingen op de loer liggen.
Omdat aankomen nu eenmaal makkelijker is dan om het gewicht er weer af te krijgen.
Maar ook omdat mensen vaak vinden dat juist de gezonde dingen niet lekker zijn. Minder lekker dan de ongezonde dingen.

Herbalife
Dat laatste hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Wij af wil vallen met de maaltijdvervangende producten van Herbalife zal merken dat er genoeg heerlijke producten zijn die de ongezonde alternatieven kunnen compenseren. En daarbij zijn er legio Herbalife shakerecepten waardoor je de diverse maaltijdvervangende shakes zelfs nog lekkerder kan maken.

Wat is Herbalife
De Herbalife voedingsproducten bevatten een 25 tal producten die zijn ontwikkeld zodat mensen dagelijks alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgen, die betaan uit vitamines, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten. Maar ook bijvoorbeeld visolie en dergelijke. De productgroepen bestaan uit maaltijdvervangers, supplementen, eiwitrijke tussendoortjes en energiedrankjes.
Omdat de producten slechts weinig calorieën bevatten worden ze ook gebruikt door mensen die willen afvallen. Daarvoor zijn vooral de maaltijdvervangende shakes heel belangrijk.
Deze shakes bevatten datgene wat je normaliter ook in je normale voeding behoort binnen te krijgen in een uitgebalanceerde mix.
De Herbalife shakes zijn verkrijgbaar in zeven verschillende, heerlijke smaken waardoor er altijd minimaal één smaak is die je lekker vindt. En zoals gezegd kan je de smaken door het toevoegen van fruit en dergelijke nog lekkerder maken. Om inspiratie op te doen kan je op internet heel veel Herbalife shakerecepten vinden.

coconut-delight Heerlijke tussendoortjes
Maar dit is nog niet alles. Buiten de maaltijdvervangende shakes en de zeven verschillende smaken kan je ook nog kiezen uit diverse heerlijke uitgebalanceerde tussendoortjes. Hierdoor kan je het snoepen achterwege laten. Denk bijvoorbeeld aan proteïnerepen die in 3 verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Een heerlijke tomatensoep of sojanootjes.

Leave a Reply