De eerste feestdagen komen er weer aan. 16 en 17 april is het weer Pasen. In alle supermarkten zijn de afgelopen weken al veel paaseitjes te vinden en wordt u overspoeld met chocoladekonijnen en noem maar op. Elk jaar komt ook weer de vraag naar boven: wat gaan we doen met Pasen?

Vaak wordt er met Pasen een brunch gehouden of ga je met de hele familie lekker uiteten. Ook kan het voorkomen dat er elk jaar gerouleerd wordt tussen de familie. Ben jij dit jaar aan de beurt om de hele familie van allerlei lekkere en spectaculaire hapjes te voorzien? Door het lezen van de volgende tips, kan je een heerlijk menu voorschotelen aan heel de familie.

Hartige gerechten voor Pasen

Vaak komt het voor dat er met Pasen een brunch gehouden wordt. Iedereen komt dus met honger naar je toe en verwachten allerlei hartige hapjes om hun honger te stillen. Een van de makkelijkste, maar ook smakelijkste dingen die je op tafel kan zetten zijn sandwiches. Sandwiches kan je in allerlei soorten en maten serveren, maar het lekkerste is om kleine, rijk belegde sandwiches te maken met bijvoorbeeld, mortadella of kipfilet. Daarnaast zijn de gevulde eieren met kerrie en bieslook ook makkelijk te maken en zijn gegarandeerd, na elke brunch, op.

Zoete gerechten voor Pasen

Als iedereen zijn buik vol heeft gegeten met allerlei lekkere hartige hapjes, dan is het tijd om het hartige menu te gaan omwisselen voor het zoete menu. Vaak is het nog een lastigere klus om zoete hapjes op tafel te krijgen. Een voorbeeld, dat altijd in de smaak zal vallen, zijn muffins en bonbons. Combineer dit met een heerlijk vers gezet kopje koffie en het feest is compleet.

Je kan er bijvoorbeeld ook aan denken om met Pasen een High Tea te organiseren, waarbij je een combinatie maakt van zoete en hartige hapjes, zodat er voor iedereen wat aanwezig is.

Leave a Reply