Ben jij ook iemand die heel graag uit eten gaat ? Als je geen zin hebt om zelf te koken en besluit om naar een restaurant te gaan heb je keuze uit heel veel verschillende keukens. Van Frans tot Marokaans en van Amerikaans tot Indiaas.

Het is natuurlijk geheel aan jouw eigen smaak waar jouw voorkeur naar uitgaat. Maar misschien hou je ook wel rekening met het aantal calorieën dat je binnenkrijgt als je uit eten gaat. Het ene restaurant is natuurlijk gezonder dan het andere restaurant. Zo staat de Amerikaanse keuken (Hamburgers, Spare ribs) bekend om het hoge aantal calorieën in de hoofdmaaltijden en ook in de desserts, terwijl de Franse keuken juist bekend staat om de culinaire gerechten met relatief weinig calorieën.

HerbalifeBlueberry-Almond
Een alternatief om gemiddeld niet teveel calorieën binnen te krijgen is door op andere dagen te kiezen voor de Herbalife producten. Hiermee zorg je ervoor dat je over bijvoorbeeld over een hele week gezien gemiddeld niet meer calorieën binnenkrijgt dan je gemiddeld verbrandt, waardoor je niet in gewicht zult toenemen.

Door lekker eten en een restaurantbezoek af te wisselen met een balansdag met één of meerdere Herbalife shakes kan je heerlijk genieten, maar wel met mate.

Andere oplossingen
Maar er zijn meer factoren die bepalen of een restaurantbezoek leidt tot teveel calorieën of niet. Zo kan je bijvoorbeeld besluiten om het dessert over te slaan. Zij orders zoals patat of andere koolhydraatrijke producten zorgen ook voor een overschot aan calorieën die je makkelijk zou kunnen laten staan. Neem een bakje groente voor dit in de plaats.

Drink je wijn of bier ? Drink je dat dan het hele restaurantbezoek door of wissel je het bijvoorbeeld af met water ?

En ook als je een hoofdgerecht neemt kan je kiezen uit gezonde alternatieven zoals rood vlees, kip of vis.

Wil je Herbalife kopen ? Kijk dan eens op één van de bekendste webshops van Nederland.

Leave a Reply